За Потрошувачите

Kиппер, од понеделник до сабота, ве поздравува од 07:00 до 22:00 часот, а во недела од 08:00 до 22:00 часот. На овој начин ние ви стоиме на располагање во секое време да бидеме поблизу до вас и во секое време.

Kиппер исто така ви овозможува да плаќате со картичка со Visa и Master Card на сите пазари, со што ќе ви го олесни чувањето на готовина со вас. Дали сакате да го вратите производот, или да го промените? Слободно можете да го сторите истото.

Дали не сте 100% задоволни од нашиот производ?

Со задоволство ќе го промениме вашиот производ или ќе ви го вратиме надоместот, сè додека:

– имате фискална сметка за купениот производ

– не поминаа повеќе од 3 дена

– производот е во оригиналното пакување