Për Konsumatorët

KIPPER, nga e Hëna deri të Shtunën, ju mirëpret nga ora 07:00 deri 22:00, ndërsa të Dielave nga ora 08:00 deri 22:00. Në këtë mënyrë në çdo kohë jemi në dispozicionin e juaj duke qenë më afër jush dhe në çdo kohë.

KIPPER ju mundëson edhe pagesë parktike me kartela Visa dhe Master Card në të gjitha marketet, në këtë mënyrë ju lehtëson që most e mbani para të gatshme me vete. Doni ta ktheni produktin, apo ta ndëroni? Lirisht mund ta bëni të njejën.

Nuk jeni 100% të kënaqur nga produkti ynë?

Me kënaqësi do tua ndërrojmë produktin ose do tua kthejmë të hollat, përderisa:

– keni llogari fiskale për produktin e blerë

– nuk kanë kaluar më tepër se 3 ditë

– produkti është në paketimin origjinal